Jump to content
FranzKafka

So much lag. can't play

24 comments in this topic

Recommended Posts

220
[TIARA]
Member
1,230 posts
4,107 battles

and noone forced you do spend $1000++

you did it yourself then you want devs to fix

they have other priorities, you have your own server

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[DC]
Member
8 posts
3,314 battles

and noone forced you do spend $1000++

you did it yourself then you want devs to fix

they have other priorities, you have your own server

 

Korea is Asia. i have right to play in Asia server as other Asians. don't be a [content removed] bro

 

General insults. Post edited, user warned.

 

~amade

Edited by amade

Share this post


Link to post
Share on other sites
220
[TIARA]
Member
1,230 posts
4,107 battles

 

Korea is Asia. i have right to play in Asia server as other Asians. don't be a [content removed] bro

 

You have your SPECIFIC OWN SERVER, when this server lags, because it is not the one that suits you, go play the one that suits you best, if there's no Korean server then I won't tell you this.

Don't make me turn this discussion to nationalism

edit: I'd better make it clear

Korean Players :ALL?

If all, how did you know?

Another thing, make sure it's not because your side first

 

 

Quote edited.

 

~amade

Edited by amade

Share this post


Link to post
Share on other sites
609
[SIF]
[SIF]
Senior Moderator
2,680 posts

Don't make me close it, play nice.

 

Check with your ISP first and make sure there are no faults, also check your own equipment. After that, tracert login.worldofwarships.jp and see what your Ping is, and where it appears to be bottle necking.

Share this post


Link to post
Share on other sites
759
[LEAK]
Member
2,500 posts
1,557 battles

South korean players having so much lags since last night.

 

fix it please.

 

Try to use the usual internet connection tools to check your ping to the SEA server.

If you used to have a better ping than you currently have, then it might be a problem with your service provider, too.

Our australian players can sing a song on that...

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[DC]
Member
8 posts
3,314 battles

Don't make me close it, play nice.

 

Check with your ISP first and make sure there are no faults, also check your own equipment. After that, tracert login.worldofwarships.jp and see what your Ping is, and where it appears to be bottle necking.

 

We have our own WoWs Community. all the other koreans having same problems.

 

Other networks are perfectly fine except for WoWs.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
220
[TIARA]
Member
1,230 posts
4,107 battles

 

We have our own WoWs Community. all the other koreans having same problems.

 

Other networks are perfectly fine except for WoWs.

 

 

How did you know it's perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites
220
[TIARA]
Member
1,230 posts
4,107 battles

 

cuz im playing FIFA16, Dota2,Hearthstone. Watching porn and they are good.

 

well, do a ping test

Is that right?? DMW

I can't remember the web URL

Edited by Conkhead_12

Share this post


Link to post
Share on other sites
Senior Moderator
4,798 posts
2,063 battles

run a traceroute and pingplotter to login.worldofwarships.jp

(server is in SG but DNS records were originally created in JP during early alpha testing).

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[DC]
Member
8 posts
3,314 battles

run a traceroute and pingplotter to login.worldofwarships.jp

(server is in SG but DNS records were originally created in JP during early alpha testing).

 

 

 

Aa

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[DC]
Member
8 posts
3,314 battles

 

i just recorded testing footage.

 

i get spike every 3~5 sec

 

i have 980ti 16gb ram 512ssd and 100gb network so it woudnlt be my systems problem.

 

i love this game collecting ships and getting sunk.

 

but server is getting worse. it was so good a month ago.

 

please let me know what can i do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Senior Moderator
4,798 posts
2,063 battles

OK I'll go through the obvious tests/checks:
a.  restarted router/modem?

b.  restarted PC?

c.  Both a and b?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
21
[PEACE]
Member
149 posts

 

Korean server is doomed. there are like 100 people playing.

 

and i already spend 1000$+ and bought Yamato and Kagero.

 

dayum 1000$ is way too much money bruh......:amazed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[DC]
Member
8 posts
3,314 battles

OK I'll go through the obvious tests/checks:

a.  restarted router/modem?

b.  restarted PC?

c.  Both a and b?

 

 

 

ok thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,153
[BLUMR]
Moderator
4,163 posts
2,073 battles

Yeah, bit odd if you're getting incredible lag spikes. I'm playing from the UK and seeing a solid 150-180ms, no lag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
423 posts
3,292 battles

I guess this topic should be closed or sink now. He seems to help himself out of this...

Otherwise it'd become a threat which I felt the word "dildo" is kinda too much...

Edited by jchen8792

Share this post


Link to post
Share on other sites

×