Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
CaoTuanHung

Got problem with torpedoes

6 comments in this topic

Recommended Posts

Member
4 posts

 

Issue:  cannot control torpedoes correctly

Screenshots: not taken
Ship: any ship with torpedoes (with me for now I have Phoenix, 
Map: any map
Occurrences:  Quite often
Tested: Yes
Severity: Quite annoying and control ship harder
Details:  Whenever I start battle with some ship have torpedoes, nothing happen. But after few battle or even in first battle, I got problem. I didn't change any control setting, that mean I can use torpedoes with "3", but when I hit "3", nothing happen, I test another key and found out that I have to hit "numlock 2" to use torpedes and "numlock 1" to switch artillery. And when this problem happen, I cannot switch between HE shells and AP shells by hit "1" and "2". If I quit game and start again, everything is fine for short time, or still good if I choose some ship without torpedoes (south carolina or St.Louis)

Does anyone got that problem? 

And sorry for my English :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
4 posts

Your "3" key is broken?

 

The problem is, I still can use "3" normal for some game, but after that, problem happen :(. Or even in 1 battle I can use ''3'' about 10-15 mins and got problem after that.

try closing the game and deleting preferences.xml - sounds like you've put a key binding in at some stage that's playing with things.

Even in same battle, about first 10 mins I still can use "3'' to torpedoes, but after that hit ''3'' and nothing happen. Closing game and start again, I can use ''3'' as normal, for few game....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
27 posts
2,556 battles

I'm pretty sure this is the second time I have seen this complaint assuming it isn't the same person making it again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×