Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
DevilzTanker

game fps issue

4 comments in this topic

Recommended Posts

Member
2 posts
251 battles

my computer is window 8.1 with different processing power when using battery or power line.

when i am playing wows using my battery i am able to run the game smoothly with no lagging although, my laptop have a battery mode function which reduce the maximum processing power and turn on energy saving.

However when i turn on my laptop charger during battle, my fps drop drastically(15-20fps) until i cannot play properly, although my laptop is running full processing power(100% maximum processing power without energy saving) when on charging mode even when i was running the game at low graphic, and my laptop is set on balance power mode.

 

 

 

Edited by DevilzTanker

Share this post


Link to post
Share on other sites
Super Tester
1,634 posts
4,639 battles

You might want to check your graphics settings, namely which graphic card your laptop is using when plugged in and when charging.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
2 posts
1,804 battles

I also have an issue, last night I was playing just fine. 

 

This morning however, I have not been able to get above 15 FPS nothing has changed. I updated my drivers and lowered graphics setting but it still wont go above 15 FPS

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×