Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
ayosuaa

Kawachi modules doesn't show

8 comments in this topic

Recommended Posts

Member
4 posts
748 battles

My kawachi modules doesn't show, when I hover over it, it doesn't show any description, only blank space

Oh, and there's some exclamation mark below the "random battle button"

 

Tz360I.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
4 posts
748 battles

yup, I take that screenshot after I try to restart the client

oh, before the modules doesn't show like that, I play one game on kawachi, got defeat, then stuck in game, no result screen showing, but you can still get back to port by pressing escape, but your kawachi still got status "in battle"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
1,230 posts
2,378 battles

yup, I take that screenshot after I try to restart the client

oh, before the modules doesn't show like that, I play one game on kawachi, got defeat, then stuck in game, no result screen showing, but you can still get back to port by pressing escape, but your kawachi still got status "in battle"

 

In battle status, I think I've encountered it, mostly during CBT. Fixed by re-loggin in

Annnddd. only Kawachi's module details are not showing, how about other ships???

edit: Just saw it, your Kawachi modules appear in DD line, that's weird.

Try Re- install the game??

or delete mods if you have it

Edited by Conkhead_12

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
4 posts
748 battles

 

In battle status, I think I've encountered it, mostly during CBT. Fixed by re-loggin in

Annnddd. only Kawachi's module details are not showing, how about other ships???

edit: Just saw it, your Kawachi modules appear in DD line, that's weird.

Try Re- install the game??

or delete mods if you have it

 

nope, still broken even after relogin

yes, only kawachi modules that doesn't show, every other ship is normal

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×