Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
rudymeow

Path does not exist: (bahbahbah)/res_mods/0.4.0.3

11 comments in this topic

Recommended Posts

Member
6 posts
182 battles

When I try to start the game, I got this message, but the Launcher said I got the latest update.

So I followed the path, the folder really doesn't exists, so how do I tell the Launcher to check if my files are all up to date?

Or if the problem is elsewhere, is there any ways to solve without download everything again?

Edited by rudymeow

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
6 posts
182 battles

If that is something manually create(which I think I didn't, but anyways), is there any document pointing to the path which I can tell it I don't need this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Senior Moderator
4,798 posts
1,924 battles

correction it is created (too used to the Alpha client lol)!

 

Paths.xml

 

<root>
    <Paths>
        <Path>res_mods/0.4.0.3</Path>
        <Path>res</Path>
    </Paths>
</root>

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LLBC]
Super Tester
750 posts
3,314 battles

huh?  Game updater doesn't have anything to do with mods/res mods - that's a path you have to manually create.....

 

Actually looking at the actual patch file, it should have created a 0.4.0.3 folder under the res_mods folder, so it looks like for some reason the Launcher derped out while it was extracting wows_40.105823_40.105234_client.patch

 

@OP, just create the folder in res_mods and you should be fine :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
6 posts
182 battles

Hmm, my Paths.xml looked like this as well.

And my res_mods folder only has two sub folders

 

/${version_one}.${version_two}.${version_three}

/0.4.0.2

 

There are no 0.4.0.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LLBC]
Super Tester
750 posts
3,314 battles

So do I just copy 0.4.0.2 and rename it?

I looked inside 0.4.0.2, nothing seems important there

Yep, that should work (assuming that's all that derped during the update)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
6 posts
182 battles

Tried and doesn't works, the client said my game is older than the server.

I looked into the folders and everything (almost) doesn't seems touched by the patch few hours ago.

Seems like it needs a way to tell the launcher to do that update again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Senior Moderator
4,798 posts
1,924 battles

under \updates

delete 

wows_40.105823_40.105234_client.patch

wows_40.106158_40.105823_client.patch

wows_40.106158_content_en.patch

These are the 3 files from this patch.  That will force the launcher to re-download them again

Share this post


Link to post
Share on other sites

×