Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
KGI501

I have some truble to start game

4 comments in this topic

Recommended Posts

Beta Tester
1 post
218 battles

Afther install normaly, and try to start game i can only see this message only

so i can't finish update and start game.

 

Did anyone know why this happen to me?

 

캡처.JPG

캡처.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
6 posts
3,592 battles

Having  the same problem ?? I had to reinstall the game ,now I get the same message ,did everything you said  Dead_man_walking , still get the same message , game will work though the exe file but not though the updater

this is from there Launcher log

9/05/2015 21:18:22    Update complete: target=content
29/05/2015 21:18:22    Obtain patch information. target: "hdcontent"...
29/05/2015 21:18:22    Create update work folder: path="C:\Games\World_of_Warships_sea\UpdatesData\hdcontent\"
29/05/2015 21:18:22    Try access patch work folder: path="C:\Games\World_of_Warships_sea\UpdatesData\hdcontent\"
29/05/2015 21:18:22    Get update.xml from update service: path="C:\Games\World_of_Warships_sea\UpdatesData\hdcontent\"
29/05/2015 21:18:22    send http request. url: "http://update-v4r4h10x.worldofwarships.asia?target=hdcontent&client_ver=31.97113&launcher_ver=031.000168&protocol_ver=3&install_id=66773732888A6961E1A4E680E1A4E6802ECDE21D&hdcontent_ver=unknown&content_lang=en"
29/05/2015 21:18:22  ERROR: http request failed. what: http request error, msg: Unexpected http server response code(400).
29/05/2015 21:18:22  ERROR: Incorrect service settings

 

?????
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×