Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
greywolfsdb2013

SEA Server Nov 7 Horrible Connection.

90 comments in this topic

Recommended Posts

77
[PHNAV]
[PHNAV]
Member
235 posts

My clan is having a hard time connecting to the SEA Server (PHIL) today. 

Some can connect, but the ping is horrible.

How is anyone else at the Asia Server?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,259
[-CAT-]
Member
2,482 posts
11,573 battles
10 minutes ago, greywolfsdb2013 said:

My clan is having a hard time connecting to the SEA Server (PHIL) today. 

Some can connect, but the ping is horrible.

How is anyone else at the Asia Server?

Same issue since yesterday today 3AM UTC+8 / HKT & SGT.

 

I can not play the game stably. Game pings from 35 ms to 2000+ ms. I am ghosting in the game.

Forums and WOWS Asia website are also down and inaccessible time to time, while youtube and other websites are running smoothly. I can not raise a ticket properly, as the website times out before I can send ticket.

 

Also some has opened the same thread:

 

 

Apparently it is still not fixed. Still getting pings from 35 ms to 2000+ ms.

Game is unplayable.

Port is OK.

Edited by S0und_Theif

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,581
Member
4,880 posts
8,859 battles

Same.

I'm having issues with connection today. Game is accessible but battles are unplayable with massive lag spikes going over 1500 ms. During the same period it is impossible for me to access the forum and WoWS website.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,234
[REPOI]
[REPOI]
Member
6,579 posts
26,558 battles
4 minutes ago, greywolfsdb2013 said:

My clan is having a hard time connecting to the SEA Server (PHIL) today. 

Some can connect, but the ping is horrible.

How is anyone else at the Asia Server?

i've had major issues with connection for the whole day now, but that more due to the local net sucking i think

Share this post


Link to post
Share on other sites
558
[KAMI]
Member
1,547 posts
12,764 battles

1 of my clannies also having problem also from philipines

Singapore have no issue for me rn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
1,448 posts
6,166 battles

No problems related with connection in the afternoon for me in Shanghai, China. Not sure how is the connection now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10
[FISH]
[FISH]
Member
47 posts
10,074 battles

I tried one game today, and it was pretty much unplayable. Also in the Philippines.

Edited by leops1984

Share this post


Link to post
Share on other sites
80
[LN]
[LN]
Member
243 posts
15,533 battles

same issue here in Vietnam, we tried to change the DNS to the CloudFlare one but it did nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,259
[-CAT-]
Member
2,482 posts
11,573 battles
1 hour ago, seezer said:

Hi, Captain,

Sorry for the inconvenience.
We need information on this issue.

Could you please send a ticket to customer support by following the steps on the page below?
https://eu.wargaming.net/support/en/products/wows/article/10252/


Thank you for your support.

Wrong website.

Sent to EU website. 🙂

Edited by S0und_Theif

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,368
[LBAS]
Modder, Member
6,665 posts
41,515 battles
2 hours ago, Gummilicious said:

1 of my clannies also having problem also from philipines

Singapore have no issue for me rn

Server location Singapore and Singapore player say I have no issue.

I will detonate U

Share this post


Link to post
Share on other sites
607
[AN-DO]
Beta Tester
1,744 posts
5,762 battles

Malaysia's fine here, I have 35MS.

But man the Client Needs Stability.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,581
Member
4,880 posts
8,859 battles
32 minutes ago, seezer said:

Hi, Captain,

Sorry for the inconvenience.
We need information on this issue.

Could you please send a ticket to customer support by following the steps on the page below?
https://eu.wargaming.net/support/en/products/wows/article/10252/


Thank you for your support.

 

If I can reply, that means the connection is stable. If I can't access the forum or website, that means I will get lag spikes in battles, which make the game unplayable.

Will try tomorrow if this continues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,832
[TLS]
Member
4,203 posts
20,354 battles
24 minutes ago, MatterCore said:

Server location Singapore and Singapore player say I have no issue.

I will detonate U

 

2 minutes ago, Paladinum said:

 

If I can reply, that means the connection is stable. If I can't access the forum or website, that means I will get lag spikes in battles, which make the game unplayable.

Will try tomorrow if this continues.

Which means got cable cut outside the MyIX and SgIX. >_>

PS. the country domain is a lie and does not necessarily tell you the physical location of a server. 

Edited by dejiko_nyo

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[DDR]
Member
5 posts
24,267 battles

screen freeze 6 to 10 seconds and move 1 sec , over 6000 ping ,cant get any hit  dead in 10 mins over 2 night

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,581
Member
4,880 posts
8,859 battles

Currently playable but don't know how long that will last. 

My prem time though :fish_boom:

Share this post


Link to post
Share on other sites
731
[SMOKE]
Member
2,033 posts
16,253 battles

And so us my premium time still having this ping spike thing .. Let see if it continue after lunch

Share this post


Link to post
Share on other sites
177
Moderator
614 posts
3,029 battles
3 hours ago, US_Azazel said:

@tc1259

@HuginnKR

Hi, I am in Taipei and also got the lag/ping spikes issue. Already open it to Wargaming support.

Thanks for the poke 😛

As much as I would love to help you, i'm not wargaming tech support, nor am i in your country 😛 So I cannot assist other than to say have you reported this to your ISP?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
77
[PHNAV]
[PHNAV]
Member
235 posts
2 hours ago, ArmoredFrost said:

My premium account time is utterly wasted by this. 

F@*!+&#!!!

So does 2 days of mine. I hope Wargaming compensates. 🎁🎁

Share this post


Link to post
Share on other sites
731
[SMOKE]
Member
2,033 posts
16,253 battles
11 minutes ago, tc1259 said:

Thanks for the poke 😛

As much as I would love to help you, i'm not wargaming tech support, nor am i in your country 😛 So I cannot assist other than to say have you reported this to your ISP?
 

Sorry guy I think you had miss the point as others already already put forth its happening regional wide in multiple locale and all are having no issue with other online traffic except anything WOWS so its not our side with our ISP ... its something to do with WIWS Asia server and might be WOWS and its ISP ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×