Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Sir_Feather

Random Crashes (mild rant)

7 comments in this topic

Recommended Posts

351
[FORCE]
Member
916 posts
10,015 battles

So apparently the game decides to do something that earns me a pink name. I have done every check on my end like malware scanning, running the game in safe mode (no mods), and reset the whole settings by deleting the preferences xml file.

I admit I have a low-end PC, but the game had been running well until the last set of directive started. I also tested to run WoWP (warplanes) for 2 hours, and it ran like usual. And despite that WoWP is originally more laggy for my PC, I have 0 crashes with that game so far.

So I conclude the problem is not even on my end because another WG product still runs fine although the game is boring.

Rant end.

 

PS: I have sent my ticket.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20
[O7]
Member
71 posts

The problem is with Wargaming Asia. Ping spikes. Random crashes. 

And I am not alone in experiencing this.

I decided to play using my NA account, and guess what, no problem whatsoever.

 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
351
[FORCE]
Member
916 posts
10,015 battles
27 minutes ago, ArmoredFrost said:

The problem is with Wargaming Asia. Ping spikes. Random crashes. 

And I am not alone in experiencing this.

I decided to play using my NA account, and guess what, no problem whatsoever.

 

Ping is no issue here which is only 35 ms. Random crashes are the main issues because even after a lot of fixes that the tech support would tell me, the game stays broken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
365
[SMOKE]
Member
1,091 posts
12,631 battles

am experiencing that today , cannot even et the client to connect to the server on multiple tries, and when I do get in and enter a game stuttering a lot with ping spike way beyond reasonable 

Share this post


Link to post
Share on other sites
306
[-CAT-]
Member
795 posts
7,807 battles

I can confirm. Since yesterday today 3AM UTC+8 / HKT & SGT.  (My math is horrible)

1230AM / 0030 in UTC+5.5 / IST

130AM / 0130 in UTC+6.5 / MMT

2AM / 0200 in UTC+7 / ICT & WIB

3AM / 0300 in UTC+8 / AWST & WITA

4AM / 0400 in UTC+9 / JST, KST, & WIT

430AM / 0430 in UTC+9.5 / ACST

5AM / 0500 in UTC+10 / AEST

7AM / 0700 in UTC+12 / NZST

DST

530AM / 0530 in UTC+10.5 / ACDT

6AM / 0600 in UTC+11 / AEDT

8AM / 0800 in UTC+13 / NZDT

 

I can not play the game stably. Game pings from 35 ms to 2000+ ms. I am ghosting in the game.

Forums and WOWS Asia website are also down and inaccessible, while youtube and other websites are running smoothly. I can not raise a ticket.

Just now I can talk to forum.

 

Pinked thrice in 1 day. A first for me.

Edited by S0und_Theif

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,692
Member
3,570 posts
7,256 battles

I'm having issues with connection today. Game is accessible but battles are unplayable with massive lag spikes going over 1500 ms. During the same period it is impossible for me to access the forum and WoWS website.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×