Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Paladinum

Aegis AI broke

7 comments in this topic

Recommended Posts

2,302
Member
4,499 posts
8,614 battles

They all stopped doing things about 3 minutes in.

None of the AI ships were moving, they were spawned in the match alright, but not moving or actively attacking. Their secondary and AA work, but that's all they did. The transport ships didn't move at all, making the Operation unwinnable.

Also some ships that shouldn't spawn in this Operation spawned: Yubari, Katori and Amagi.

 

Replay: 20191014_112811_PISC506-DucadAosta_37_Ridge.wowsreplay

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
1,361 posts
5,732 battles
24 minutes ago, Paladinum said:

They all stopped doing things about 3 minutes in.

None of the AI ships were moving, they were spawned in the match alright, but not moving or actively attacking. Their secondary and AA work, but that's all they did. The transport ships didn't move at all, making the Operation unwinnable.

Also some ships that shouldn't spawn in this Operation spawned: Yubari, Katori and Amagi.

 

Replay: 20191014_112811_PISC506-DucadAosta_37_Ridge.wowsreplay

One Yubari and one Katori would spawn in the northeast corner at the last stage of the Operation when the transports are approaching the rendezvous point. And the Amagi would spawn together with a Kongo and a Fuso if someone approaches the top of the map before the enemy escorting cruisers are all sunk.

It reminds me of the bug that "gutted" Raptor Rescue. Does it happen repeatedly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,895
[TDA]
ST Coordinator
5,593 posts
7,352 battles

I played it yesterday and it was like the game never happened.  No Xp or credits gained or used the first win bonus.  The game didn't even register.

Share this post


Link to post
Share on other sites
160
[WWS]
Member
291 posts
3,745 battles
4 hours ago, RalphTheTheatreCat said:

I played it yesterday and it was like the game never happened.  No Xp or credits gained or used the first win bonus.  The game didn't even register.

Thought I'm the only one. This also happened to me, 5 star ops but no rewards.

 

Edited by notyourfather

Share this post


Link to post
Share on other sites
141
[TDA]
Super Tester_
426 posts
10,312 battles

AI ships both friendly and enemy would spawn in but wouldn't move - Picture attached is from 1 game.

This following battle had the AI moving but once the match was over no stars, rewards etc. As if the battle never happened. The ship used didn't have the Cool down either in port.

Very weird.

20191016_194844_PFSC506-De-Grasse_37_Ridge.wowsreplay

shot-19.10.16_19.10.35-0189.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
2
[BASE]
Member
10 posts
6,337 battles
On 10/14/2019 at 5:51 PM, Paladinum said:

They all stopped doing things about 3 minutes in.

None of the AI ships were moving, they were spawned in the match alright, but not moving or actively attacking. Their secondary and AA work, but that's all they did. The transport ships didn't move at all, making the Operation unwinnable.

Also some ships that shouldn't spawn in this Operation spawned: Yubari, Katori and Amagi.

 

Replay: 20191014_112811_PISC506-DucadAosta_37_Ridge.wowsreplay

the yubari katori and amagi only spwns if u take too long too kill the cruisers its not a bug 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×