Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Leo_1408

What has happened to the Armoury?

5 comments in this topic

Recommended Posts

Member
89 posts
7,157 battles

Why cannot I access the Armoury (yes, that is the correct English spelling)? I just get the loading icon going around forever.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
89 posts
7,157 battles
1 hour ago, Gummilicious said:

restart game

it takes quite awhile to load

Thanks for the advice, but it still doesn't work. The loading icon goes on forever, then it disappears and I'm left with a black screen.

I wish the developers would leave this game alone - it was fine before the last update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
758 posts
8,607 battles
4 minutes ago, Leo_1408 said:

Thanks for the advice, but it still doesn't work. The loading icon goes on forever, then it disappears and I'm left with a black screen.

I wish the developers would leave this game alone - it was fine before the last update.

did you try to repair the game? is under the game setting of the launcher

try to see if that rectify it

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
89 posts
7,157 battles
On 4/2/2019 at 6:02 PM, Gummilicious said:

did you try to repair the game? is under the game setting of the launcher

try to see if that rectify it

 

 

Thanks for that. I did that and it works fine now! :Smile_Default:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×