Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Dave_Mantella

Anone else not able to log into Asia server?

11 comments in this topic

Recommended Posts

59
[TF44]
[TF44]
Member
116 posts
11,561 battles

Log in has been no problems. I'm on East Coast of Aus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
59
[TF44]
[TF44]
Member
116 posts
11,561 battles

I'm sorry if this is redundant advice but:

  1. Turn off Modem for at least 1 minute then power up again.
  2. Check Graphics Card updates. (Yep I had a mate whose Nvidia Card was out of date and could not log on. I don't know why)
  3. Check that firewall exception for WoWS is active

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
71
[TF44]
[TF44]
Member
220 posts
4,639 battles

I was in the middle of a game when my entire game froze, then crashed out, and now I am unable to log back in at all. Still trying, for the past 5 mins, even re-started everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
999
[CLAY]
Beta Tester
2,027 posts
11,903 battles

Brisbane - Telstra Cable - Just logged in no problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
200
[LBAS]
[LBAS]
Member
475 posts
1,538 battles

Can log in. But frame rates drop really bad per game.... Initially it was 50fps but drop to 20-30 fps after few games 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
288 posts
368 battles

keeep spamming login button until its work....  i also cant login but its work now

if it didnt work after you push the button for 5 min.... then i dont know what to do

 

btw

626.gif

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×