Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
xamdam

Stuck In Queue (after battle has already begun)

4 comments in this topic

Recommended Posts

Beta Tester
305 posts
6,654 battles

I entered my first battle this morning, shortly after clicking "Battle" it put me in queue. Everything looked normal, the counter was running, wheels were spinning and the "Leave Queue" button grayed out. But... the counter kept running, the wheels kept spinning and... nothing.

After several minutes of this, I was forced to bring up Task Manager and kill the game. Restarted it, logged in and found my ship (Alabama) in spawn with half the team dead and everyone screaming "Report AFK $%#^@".

I hate AFKers like everyone else, but seriously WG? Why is this a thing? 

Angry for myself, angry for my team. Fix this please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
1 post
3,960 battles

i agree can the system please be adjusted if you never taked control of the ship you don't get the unsporting conduct penalty due to it being a system issue

 

Edited by Lister_of_smeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
[TOGN]
Alpha Tester
57 posts
8,754 battles

Is a major problem for me aswell since the new patch, i cant even have a game. And please dont try and blame it on the computer, you see i have an account on the ASIA Server and the NA server, each with its own folder...now i can play quite happily on the NA server but not on the ASIA....that alone says alot!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×