Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
HuginnKR

WoWS Update 0.7.10

WoWS Update 0.7.10  

34 members have voted

  1. 1. How do you like the 0.7.10 update?

    • I like it!!!
      8
    • I have some doubts about this patch.
      22
    • I don't like it at all.
      4

52 comments in this topic

Recommended Posts

WG Staff
466 posts

Hello captains,

 

We would like to hear your thoughts on how you like this update. Tell us your opinion. 

 

Here are the inclusions for this update so far:

  1. British Destroyers
  2. Royal Navy Event
  3. Halloween
  4. Ranked Battles: Sprints
  5. Daily Shipments

You can check detail patch note here: https://worldofwarships.asia/en/news/game-updates/update-0710-halloween/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
25 posts
4,474 battles

What happened to upgrade modules that purchased and attached to halloween mission special ships when the event over? They demounted for free? Or cost doubloons? Or gone with the ships?

Edited by Sharr_Dextera

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LBAS]
Member
4,472 posts
25,644 battles
15 minutes ago, Sharr_Dextera said:

What happened to upgrade modules that purchased and attached to halloween mission special ships when the event over? They demounted for free? Or cost doubloons? Or gone with the ships?

when 0.7.11 come out, they will be demounted for free

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
25 posts
4,474 battles
Just now, MatterCore said:

when 0.7.11 come out, they will be demounted for free

Ok, Thank you very much for the info.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LBAS]
Member
4,472 posts
25,644 battles
1 hour ago, II_Gothic_II said:

Im in asia. Still cant log in!!! Is it still down?

tip for who cant log in, keep click and click the button CONNECT until you're in

Edited by MatterCore

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
219 posts
2,670 battles

I also still cannot login for some reason. Is anyone else here other than me and the already-posted-the-error-people suffering this issue?

@MatterCoreI did that, only worked once. The second time I tried it, I still get the "technical issues" error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LBAS]
Member
4,472 posts
25,644 battles
25 minutes ago, TD1 said:

I also still cannot login for some reason. Is anyone else here other than me and the already-posted-the-error-people suffering this issue?

@MatterCoreI did that, only worked once. The second time I tried it, I still get the "technical issues" error.

keep click and click until you're in

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
219 posts
2,670 battles
21 minutes ago, MatterCore said:

keep click and click until you're in

It worked. Not any less annoying though.

 

I also can't see the Daily Shipments in the bottom left of the screen either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
5 posts
3,431 battles

image.thumb.png.80911e50ac15e35995129bc82664b4a7.png

I have a problem after the Update 0.7.10 and i just running the repair, hope it will work.

Does any one have this like me ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
219 posts
2,670 battles

Does anyone know where the Daily Shipments button is? I've been driving myself crazy over looking for it and finding nothing. That is, if I can successfully log into the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
5 posts
2,286 battles
12 minutes ago, blackwatch0113 said:

Still not working 😞

me too 😞 (UTC +7)

Edited by Khalilov

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
145 posts
1,294 battles
6 hours ago, RalphTheTheatreCat said:

update 7.10.1 has been announced

Maybe have to fix this?????

7.10..JPG

I believe its the questionably related with trending technical issue XD :fish_aqua:

Edited by Labeat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
15 posts
6,791 battles

Unable to connect. It wants to, when I try to log in the little symbol does it's thing for quite a while, but eventually just says "Error connecting to server." Rather average....

Tried repairing client and everything.... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

×