Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Classified_1

Game crashing after update 0.7.9

12 comments in this topic

Recommended Posts

18
[BNS]
Member
39 posts
11,655 battles

After the update my game is crashing after every few times. The game become unplayable now.

I checked the integrity and client shows its ok. And deleted the preference file but nothing worked.

Now what can I do. Anybody else got this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
223
[SEARN]
Member
651 posts
10,722 battles

Several members of my clan have mentioned regular crashes since 079. They are not in game today so I cannot find out any more details

Share this post


Link to post
Share on other sites
166
[DBN1]
Beta Tester
823 posts
5,092 battles

Never crashed all year. 0.7.9... 3 crashes in 48 hours.

Also, I had hoped WG would fix the 'penetration for 0 dmg' BS.  nope! every 10th Pen I hit the enemy with does 0 dmg.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[PHNAV]
Member
1 post
5,966 battles

After the update, my game constantly crashes at the start of a match and it kept crashing at every start of a match which turned me red for abandonment.
Checked with the WGcheck tool and client turned out fine.
So I fiddled with the setting and changed the runtime from DX11 to DX9 and game is now running fine for now.
re-installed DirectX but still crashes when using DX11.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
253
[KGHSF]
Member
3,483 posts
7,714 battles

I can't play even mods 
I'm about to get cremation Look at they goes

shot-18_09.23_22_19.58-0882.jpg.c06ed387090060e644eef7616e17f2c7.jpg

Edited by THAI_THIEF

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[PSYCO]
Member
6 posts

if it's a critical error crash you guys are talking about then yes it's happening to me and my clan mates as well! esp the 1st game i load into from the start up, while in port it's fine but once i hit battle it gets slow then right when the battle starts CrAsH and critical error pops up! yup WG thank you for screwing up our game again! now we will have to wait for many reports to hit WG support before they "Fix" the problem they did in the update! also is anyone here experiencing sound problems? i can no longer hear my ships engine, gun traverse, and some other sounds which are important to how we play this game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
366
[1NATN]
Member
559 posts
18,448 battles

I've been getting this with the first game also but it's fine after a restart.

Share this post


Link to post
Share on other sites
205
[CLAY]
Alpha Tester
1,056 posts
6,641 battles
5 hours ago, Bex_o7 said:

I've been getting this with the first game also but it's fine after a restart.

Same here.

Gone from never dropping out to 4 dropouts since the update

Edited by BigWaveSurfer
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
34
[FFD]
Member
173 posts
3,018 battles

isnt it natural? my pc crashed, behaving same as 0.7.2, where I fixed it by Reinstalling as usual. 

First, DELETE the Preferences.xml and preferences.xml.bak file from wows folder. if not work then I suggest a full clean installation.

Once the patch hits and badly hits without optimization, it scatters your file in your disk, makes it harder to read by your pc.

come on guys its just 21 gb of download, but its good to get rid of pink name bans.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
445 posts
6,326 battles

Try/make sure graphic drivers are up-to-date, then clear/refresh driver game cache.

Edited by BuckleUpBones

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×