Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Angus_Law

0.7.7 lagging

12 comments in this topic

Recommended Posts

Member
6 posts
394 battles

Oh, Also when I play random battle tire 5 above I'm always lost connection for no reason but below tire 5 random battle is smooth and no lag, so because of the size of the map? :cap_hmm:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
175 posts
4,236 battles
26 minutes ago, Angus_Law said:

I can't even log in the game it keep saying lost connection what is going on WG?

Dont use game center . Kill all process that use internet , torrents , browser windows etc . It works .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
24 posts
11,685 battles

I would describe what I am experiencing since 0.7.7 is very perceptible rubber banding (something like that was experienced after one of the other recent updates and which they fixed).  

It is almost like the game is "confused" as to what it is meant to be displaying and this is most noticeable after using the RMB Free Camera Look : after releasing the free look camera the view goes to one perspective before snapping to another "more correct" one.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
236
[151ST]
Member
1,030 posts
4,947 battles

Are they moving warships server to Hong Kong like with tanks?

Also I haven't been having issues and I don't run WGC...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×