Jump to content
WDCCB

script_config problem help

5 comments in this topic

Recommended Posts

Member
2 posts
201 battles

Yo i have problem with script_config can someone give me original copy of the file pls? because i wanna change my server to NA so i change the config file. But its not working keeps saying there was a problem with DNS server so i give up and play on ASIAN server but it keeps saying problem with DNS so i guess its because i change my script_config to NA can someone send original copy of the ASIAN script_config file? thank you for help and sorry for bad grammar im not american XD 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Super Tester
7,578 posts
8,005 battles

This is mine. 100% Vanilla game. This one is SEA, following post is for NA.

<scripts_config.xml checkPing="true" debugInfo="true">
    <space>spaces/00_CO_ocean</space>
    <offlineModel>PASC001_Erie_1936</offlineModel>
    <player entityType="Avatar" startDirection="1.0 0.0 0.0" startPosition="0.0 0.0 -313.0"/>
    <cursorScaleSpeed x="40" y="40"/>
    <server online="true">
        <host alias="WOWS ASIA" csis="http://csis.worldoftanks.asia/csis/wowssg" ids="IDS_AS" realm="asia" wgnrurl="https://asia.wargaming.net">
            <master addr="login2.worldofwarships.jp:20020"/>
            <master addr="login1.worldofwarships.jp:20020"/>
        </host>
    </server>
    <chat visibleLines="6"/>
    <writeCombatLog>true</writeCombatLog>
    <Dock3D>true</Dock3D>
    <CurseVoice>true</CurseVoice>
    <scriptProfiler address="0.0.0.0" enabled="true" netSend="false" port="6666"/>
    <GameParams packed="true"/>
    <disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom>
    <targetPlatform>PC</targetPlatform>
</scripts_config.xml>

 

Edited by icy_phoenix

Share this post


Link to post
Share on other sites
Super Tester
7,578 posts
8,005 battles

script_config.xml for NA server

<scripts_config.xml checkPing="true" debugInfo="true">
    <space>spaces/00_CO_ocean</space>
    <offlineModel>PASC001_Erie_1936</offlineModel>
    <player entityType="Avatar" startDirection="1.0 0.0 0.0" startPosition="0.0 0.0 -313.0"/>
    <cursorScaleSpeed x="40" y="40"/>
    <server online="true">
        <host alias="WOWS NA" csis="http://csis.worldoftanks.com/csis/wowsus" ids="IDS_US" realm="na" wgnrurl="https://na.wargaming.net">
            <master addr="login2.worldofwarships.com:20020"/>
            <master addr="login1.worldofwarships.com:20020"/>
        </host>
    </server>
    <chat visibleLines="6"/>
    <writeCombatLog>true</writeCombatLog>
    <Dock3D>true</Dock3D>
    <CurseVoice>true</CurseVoice>
    <scriptProfiler address="0.0.0.0" enabled="true" netSend="false" port="6666"/>
    <GameParams packed="true"/>
    <disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom>
    <targetPlatform>PC</targetPlatform>
</scripts_config.xml>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Super Tester
7,578 posts
8,005 battles

And finally, this is my EU

<scripts_config.xml checkPing="true" debugInfo="true">
    <space>spaces/00_CO_ocean</space>
    <offlineModel>PASC001_Erie_1936</offlineModel>
    <player entityType="Avatar" startDirection="1.0 0.0 0.0" startPosition="0.0 0.0 -313.0"/>
    <cursorScaleSpeed x="40" y="40"/>
    <server online="true">
        <host alias="WOWS EU" csis="http://csis.worldoftanks.eu/csis/wowseu" ids="IDS_EU" realm="eu" wgnrurl="https://eu.wargaming.net">
            <master addr="login2.worldofwarships.eu:20020"/>
            <master addr="login1.worldofwarships.eu:20020"/>
        </host>
    </server>
    <chat visibleLines="6"/>
    <writeCombatLog>true</writeCombatLog>
    <Dock3D>true</Dock3D>
    <CurseVoice>true</CurseVoice>
    <scriptProfiler address="0.0.0.0" enabled="true" netSend="false" port="6666"/>
    <GameParams packed="true"/>
    <disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom>
    <targetPlatform>PC</targetPlatform>
</scripts_config.xml>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×