Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
amade

Update 0.6.6 Bug Reports

33 comments in this topic

Recommended Posts

857
[LEAK]
Senior Moderator
3,837 posts
2,602 battles

Got bugs to report for update  0.6.6? Please post it here and make you post the bug reports using the appropriate format.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[TMD-A]
Member
7 posts
2,119 battles

i'm stuck on login loading when change to Ultra Client + Ultra sound .
it's that bug ? 

My PC

CPU I5-6500

RAM 8 GB

VGA GTX 760

OS Windows 7 ultimate 64bit

EWEWEWEEW.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
1 post
3,333 battles

I found that there is something lost in the tech tree music after updated to ultra sound version.

Normally when you're in the tech tree if you switch between nations, some pieces of music consist of one or several notes will be played. (e.g. for Britain it's a chime of the keynote) Now you can't hear it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
131
[LLBC]
Member
747 posts
7,026 battles

Description and Bugged Result

 

When using ARP Haruna voiceover mod, some of her soundtracks get mixed up with other characters.

  • Her voice gets replaced by ARP Myoko upon sinking ships (Edit: The ARP voice when sinking ships are different when different types of ships are sunk)
  • Her voice gets replaced by ARP Ashigara/Haguro (not sure which) upon launching floatplanes

 

Reproduction (Always Happen)

  • Play a battle using ARP Haruna voice mod
  • Launch floatplanes
  • Sink a ship

Expected Result

  • All of the voiceover should use the same character/mod throughout.

Python log file is provided in the attachment section.

python_debug2.log

Edited by Admiral_Neptulussus

Share this post


Link to post
Share on other sites
2
[AUHAX]
Member
7 posts
14,126 battles

The language filter "update" blanks out simple words, even the F7 shortcut - Requesting assistance. I also tried to use the word "assumption". Nope. No derriere allowed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
220
[HK]
Member
753 posts
8,965 battles

Ship icons in game are very small compared to before the patch meaning you cannot see what ship class the enemy is unless you zoom in.

 

Distance marker does not appear unless enemy ship is with 8 or 9 kms unless you zoom in. Very difficult while playing DD's.

 

Slight delay when destroying a ship to it actually appearing on the screen.

 

I've played 5 matches so far in all classes of ship, except CV, and these have occurred every match.

Share this post


Link to post
Share on other sites
40
[LBAS]
Member
358 posts
5,936 battles

Ashigara is seeping into nachi voice, example torps incoming.

Share this post


Link to post
Share on other sites
131
[LLBC]
Member
747 posts
7,026 battles
5 minutes ago, cplbao said:

Ashigara is seeping into nachi voice, example torps incoming.

 

Likely the same bug as mine posted earlier.

Share this post


Link to post
Share on other sites
40
[LBAS]
Member
358 posts
5,936 battles
Just now, Admiral_Neptulussus said:

 

Likely the same bug as mine posted earlier.

Yes, the mental models are corrupted :Smile_trollface:

Share this post


Link to post
Share on other sites
6
[BRU]
Member
14 posts

I went back to port after i got destroyed, i tried disconnecting and logging in again, same result as usual & voice overs are seeping from kongo to haguro or myoko

shot-17.06.08_22.57.17-0430.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
1 post
3,688 battles

1. Description

1. When using Takao/Kongo's voice, some of the voice lines will be mixed up by other character's:

  • Voice gets replaced by Ashigara/Myoko upon sinking ships, and the voice will be deleyed for about 1 sec
  • Voice gets replaced by Ashigara upon launching floatplanes and floatplanes shot down

I think this problem is exactly the same as @Admiral_Neptulussus

2. Kirishima (Yotarou) voice is missing from the ARP voice choices.

2. Reproduction steps

First bug:

  1. Enable the ARP content.
  2. Choose Takao/Kongo's voice in option
  3. Play a battle of any type
  4. Sink a ship, launch a plane or get the plane shot down
  5. Listen to the voice.

Second bug:

  1. Go to option panel and switch to audio tab.
  2. Check the voice option.

3. Result

First bug:

The voice is not the expected character's.

Second bug:

There's no Kirishima (Yotarou)'s option.


4. Expected result

First bug:

The voice should be the chosen charcater's.

Second bug:

There should be a Kirishima (Yotarou)'s option.

5. Technical details

Time of occurrence: 2017/6/8 about 22:00 (UTC +08:00)

python.log

Edited by LarryMario
Add python.log

Share this post


Link to post
Share on other sites
5
[BOTES]
Super Tester
12 posts
6,368 battles

A minor one, but I've gotten repeated instances of the sound notification after getting a kill being delayed and playing only like a second later

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,767
[LBAS]
Modder
5,679 posts
33,782 battles

Map Hot Spot always starts with black screen for 2 mins

18954896_1402578773159469_34181289670387

Share this post


Link to post
Share on other sites
126
[TDA]
Super Tester
405 posts
8,797 battles

Bug:

  • Unable to exit Win/ Loss screen back to port regardless of clicking Escape on screen or on Keyboard. Unable to select Battle On to also close screen.
  • Unable to exit game all together without having to go thru Task Manager.

 

Was playing Belfast at the time. Thought i would mention that if that could be an issue.

 

Bug:

  • Maybe its part of the update, but i thought i should mention it. When returning to the Port Screen there is a sound that plays as if there is a message or notification. Upon checking all sections and tabs there is no message found.
Edited by Kamanah
Updated point.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,767
[LBAS]
Modder
5,679 posts
33,782 battles

this update caused a lots of slow loading for players

3 days always have players with slow loading for 2m - 5m and they cant get in battle with same problem: stuck in loading screen for 5m

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
10 posts
6,397 battles

sound of Ashigara and Myoko mixed with Nachi's voiceover , some maps were black for a few min after loaded in and the sound when you destroy something are delayed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester
6,605 posts
2,887 battles

This is the Leak of Night Battle

shot-17_06.11_14_17.26-0375.thumb.jpg.4a7ef5542adabb59c84aa5465504f062.jpg

Edited by Harpoon01

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,767
[LBAS]
Modder
5,679 posts
33,782 battles

again GUI bugs why always GUI ,every new update?

19055257_1403920486358631_90801842445496

Edited by MatterCore

Share this post


Link to post
Share on other sites
7
[SALT]
Member
49 posts
17,048 battles

1. using ultra mode, launcher can't change tabs on setting page (stuck on "basic", can't enter "updates" and "support"). Bug Repeatability: always.

2. using ultra mode, the notification sound when we're sinking enemy ships got delayed like 500ms after the ribbon appears. I'm using Myoko's Voiceover. Bug Repeatability: always.

3. Also experienced the same voiceover bug for Myoko's VO when engine damaged / launching floatplanes / rudder damaged. The sound is replaced by I belive Haguro's. Bug Repeatability: always.

Edited by pradityan

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,151
[MRI]
Member
2,313 posts
12,102 battles

Also experiencing the ARP voiceover bugs.

I usually use Iona, but her voice gets replaced by Ashigara and sometimes Myoko or Kongo. This is especially obvious when playing CVs, when almost all the aircraft voices are using Ashigara's.

I am using Ultra mode, but this has been happening even before I switched.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
10 posts

Minor Bug:

Has only appeared since 6.6

Using Standard Mode - Not Ultra Mode
Locked on Target range not appearing in Torpedo reticle, but appears ok in gunsight reticle.

Destroyers: Akisuki, Shiratsuru, Benson

Share this post


Link to post
Share on other sites
8
[FISH]
Super Tester
42 posts
4,314 battles

Now i don't know why but is it me or the new version seems to make my Mod voicecover broken? like the Mod voice when firing is fine but the other Voice cover like Sinking got replaced by the standard voice cover.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,767
[LBAS]
Modder
5,679 posts
33,782 battles

another map start with black screen - Sea of Fortune

19144122_1410010955749584_60236853741193

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×