Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
MatterCore

post battle report bug

5 comments in this topic

Recommended Posts

[LBAS]
Member
4,464 posts
25,606 battles

The report show no modules were damaged

 

Battlecruiser Myogi shoot HE, close combat

 

I got damage module more than 10 module

 

Battle end and I look on report (because the missions)

The picture show all I need to tell (same ship Myogi)

18359359_1370915699659110_6958972936220718320719_1370915709659109_51187146604153

Edited by MatterCore

Share this post


Link to post
Share on other sites
Super Tester
2,725 posts

The "Damaged Modules" you pointed is refers to your ship & not from the enemies.

 

If you want to see the modules you damaged on the enemy, hover your cursor on enemy ships you damaged.

If the 'incapacitated' definition is correct, it only counted when your weapon hits an important enemy module.

 

Example below, I incapacitated 1 critical module which is a torpedo launcher from enemy cruisers. But the AA & secondary gun modules I destroyed is not counted as incapacitated.

shot-17.05.09_10.01.36-0678.jpg

shot-17.05.09_10.01.48-0679.jpg

shot-17.05.09_10.01.56-0665.jpg

 

Please check again.

shot-17.05.09_10.01.36-0678.jpg

shot-17.05.09_10.01.48-0679.jpg

shot-17.05.09_10.01.56-0665.jpg

Edited by Mingfang47

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LBAS]
Member
4,464 posts
25,606 battles

Example below, I incapacitated 1 critical module which is a torpedo launcher from enemy cruisers. But the AA & secondary gun modules I destroyed is not counted as incapacitated.

I got many damaged module too, but they show nothing.

its Myogi and I choose close range combat they all shoot me

Edited by MatterCore

Share this post


Link to post
Share on other sites
Super Tester
2,725 posts

I got many damaged module too, but they show nothing.

its Myogi and I choose close range combat they all shoot me

 

It did show for me. Destroyed AA module.

 

What's your expected fix on this issue? 

shot-17.05.09_12.27.53-0812.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
[LBAS]
Member
4,464 posts
25,606 battles

 

It did show for me. Destroyed AA module.

 

What's your expected fix on this issue? 

 

this is the second time I noticed about that

just hope they'll fix:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×