Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
ILoKiI

client-server de-synch

4 comments in this topic

Recommended Posts

0
[KGRK]
Member
2 posts
2,970 battles

I'm now experience thing like in this thread. http://forum.worldofwarships.asia/index.php?/topic/7998-repeat-of-client-server-de-synch-thread-per-conans-request/

I've played this game for 2 years and it fine then It start to happen like this 2 weeks ago ,For now I can't play WOWS but I have no problem for other game. I can play World of Tank , Dota 2 , Borderland with my friend and got no problem at all. 

login1.worldofwarships.jp.png

ping wows.txt

Edited by ILoKiI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
2,217 posts
13,673 battles

60ms ping? luxury!

 

seems i can only dream of ever getting less than 100ms.

 

fwiw I suggest you get the ping to an actual game server. open task manager when the game is running, open resource monitor, switch to network tab, select the wows exe, get the server name/address from there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13
[AUSNZ]
Member
59 posts
11,623 battles

May be a long shot, but I had MASSIVE desync issues for quite a long time so am more than familiar with the issue.  For me (and unsure why but it works) I took my overclock off my CPU/RAM and bam all good... makes no sense to me but give it a try.  Even more so if you recently messed with clock settings. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×