Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Apex1o1

Replay Bugs,

6 comments in this topic

Recommended Posts

Member
211 posts
9,931 battles

Question, 

I have a Replay file that is glitching out and not playing, (checked previous/other matches and they play fine)

Are they any possible fixes for the file or is it just unfixable.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6
[WOWMY]
Member
185 posts
2,302 battles

Hi,

 

Maybe you could upload it somewhere so that we all could test it out and replicate your issue . It may help you determine the problem if we all able to replicate the issue .

 

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Super Tester
1,310 posts

replay file only can be played with the same version most of time

so yeah

for example

replay from 0.5.11 can't be played with 0.5.12 client

 

so the first thing u need to check is.. from what version is that replay

Edited by ReNation

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
211 posts
9,931 battles

Only happened a few moments ago so the version is current. (0.5.12 but still unsure how to check this)

If it works for anyone else, how many friendly torpedo's did i eat?

 

Link to file, 

http://www.filedropper.com/20161018200512pjsb010-nagato-194446estuary

think its corrupted from leaving the game early.

Edited by Apex1o1

Share this post


Link to post
Share on other sites
6
[WOWMY]
Member
185 posts
2,302 battles

Dear OP,

 

I've downloaded your replay and confirm as per your findings. Here's my findings:

 

  • - Timer stuck at 0.04 all the time
  • - Ship doesn't move
  • - No animation for ship gun model.
  • - Minimap doesn't have any animation on team or self positioning.
  • + Clouds work
  • +- Other ships seems to have animation although shadow does exist on the ship model (friendly ship)

 

I don't have the best solution on repairing the file but i can vouch for you that there is an issue on that file and i'm able to replicate the problem. Your best bet is to send this file via support ticket so that developer could take a look and debug it for future reference. Do include your dxdiag information so that the developer have some ideas on your rig.

 

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×