Jump to content
Sign in to follow this  
HMAS_DropBear

Public Test Server access issues

4 comments in this topic

Recommended Posts

2
[RAN_]
Member
13 posts
5,388 battles

I have downloaded the Public Test Server Client.

I made a new Hotmail account just for the test server and registered it. I received the email saying the account is active.

I reopened the PTS client and tried to log in but it says invalid email address or password.

I then tried my normal email addy that I use on the Asian server and that says invalid as well.

Whats going on here?

Scratching my head.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
75 posts
3,402 battles

"To receive Public Test participant rewards, you will need to sign up using the same email address as the one used in the live server. These premium items will be rewarded to the players through a dedicated page after the Update 0.5.7's release."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
75 posts
3,402 battles

 

Am I doing this correct ?

Created a test portal acc, used my same name and email as real game, recd email etc -

YOUR WARGAMING.NET ACCOUNT HAS BEEN CREATED

opened the test portal, clicked download and now - It is downloading the 10,135MB- which at 1MB/s will take me 3 hours approx.

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester
6,605 posts
2,887 battles

How long the public test last?

Afaik this PT is already finish

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×