Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
lyh74

Public test reward claimed but not issued.

14 comments in this topic

Recommended Posts

[KGHSF]
Member
3,205 posts
6,030 battles

The hell going on? I haven't reward More worst that many cruisers OP I get losing win rate by 0.5%.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester
6,604 posts
2,477 battles

The hell going on? I haven't reward More worst that many cruisers OP I get losing win rate by 0.5%.

 

bruh, your english quite screwed

unless you are talking about the PT reward, your statement is quite off topic

Share this post


Link to post
Share on other sites
[KGHSF]
Member
3,205 posts
6,030 battles

 

bruh, your english quite screwed

unless you are talking about the PT reward, your statement is quite off topic

 

Well sorry

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
63 posts
15,448 battles

Hmmm... Why no official comment. We are the few who didn't get it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
4 posts

Yeah I didn't get the rewards either for both tests, I'm not about to get the NA server client to check if they've been applied there as I'd never use it anyways.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
189 posts
4,857 battles

FFS the same thing is going for me... when I first click the link and then reedemed the reward I log into the game and played until now... without announcements of premium status. So I clicked the link again and they said that there are no reawrds available to claim...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester
131 posts
1,450 battles

Is the the ARP Kirishima reward? Because I was advised that I had completed the challenge and received the ship, but it never appeared in the port.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×