Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Zeredical_43

My ship is leaving me while ingame PLEASE HELP!

6 comments in this topic

Recommended Posts

Super Tester
111 posts
5,867 battles

I've been experiencing this error in my new laptop the ship is leaving me and the screen stuck though the ship is still responding in my controls i can still chat to my teammembers the only way to fix it is restart the client but after i get back to the game after a few second  it will happen again  others give me CTRL + SHIFT + BACKSPACE but its not working please help me!!

 

 

Intel Core i5 5200u 2.7ghz

4gbddr3
Nvdia GeForce 920m 
Win 8.1

 

http://imgur.com/8FwnhNM

 

Edited by Zeredical_43

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpha Tester
6,604 posts
2,477 battles

You made my day, now not only the Aircraft leaving his duty

but also the ship is leaving her captain

 

try to remove all your Mod, some mod (especially camera mod) do some error

Edited by Harpoon01

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
580 posts
1,587 battles

Did you by any chance not take your fleetgirl out for a date recently? That maybe why... :teethhappy:

 

Try to remove mods one by one, especially user interface mods...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
5 posts
2,028 battles

I too get this.

 

Reinstalled windows, reinstalled the game, checked to make sure i have no overclocking on, disabled C state (for 4790k chips)

 

I have 2 * 980 gtx (SLI disabled so only one card working)

intel 4790k

32gb ram @ 1600mhz

Game is installed on SSD

to no avail

 

I am at a loss.. doesnt help that WOW team not responding to my tickets
you will also notice none of ships will load when you get back to port. you have to quit and restart the game before you can see your ships

 

Edited by SgtPepper557

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×