Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Panzer_Lehr_Division

Frequently getting a black screen

7 comments in this topic

Recommended Posts

Member
18 posts

Good day Captains! I've been having problems wherein I get a black screen once the battle starts. It's becoming annoying since it's been happening frequently. Once I get a black screen, I have no other option but to exit the game. I tried to discuss it with the game's technical support and one of the steps they advised me was to update my video card's driver. I went to Nvidia's website and when I tried to update the driver. I got an error message saying it couldn't support my video card. Has anybody been getting the same problem with a black screen after the battle starts? Kindly see attached pic for your reference. I'd appreciate it if anybody can help me resolve my dilemma.

shot-15.09.20_12.03.53-0322.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Super Tester
1,310 posts

go to setting

in graphic section..

there is a tick option for [v] soft particle

try di disable it (if it enabled). or enable it (if it disabled)

i kinda forget which 1 is the fix for this issue..

 

this is knows issue from long time ago that plagued the old graphic card user.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
18 posts

go to setting

in graphic section..

there is a tick option for [v] soft particle

try di disable it (if it enabled). or enable it (if it disabled)

i kinda forget which 1 is the fix for this issue..

 

this is knows issue from long time ago that plagued the old graphic card user.

 

Soft particle was in the disabled mode and that makes it the default mode. Ticked it to the on position and it even made the problem worse. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×