Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Coburn

[0.5.3.1] Water Mesh Deformation Errors

8 comments in this topic

Recommended Posts

Member
103 posts
3,940 battles

Okay, I've got some weird issues with the water mesh having weird "water spouts", like the deformation properties are getting messed up. Apparently Aslain's WOWS modpack isn't compatible with 0.5.3.1 so I disabled it. However, as you can see in the pictures below when I was sailing on my Furious Taco (Furutaka), I've got very strange things that seem to be water effects "stuck" on the 2D interface.

 

I hope it's just patch issue and it's not my graphics card failing. I haven't had any problems with 0.5.3.0, but maybe the .1 patch was a bad bake? I don't know.

The fact these objects will eventually go away once I've passed them on the map and then reappear is giving me the feeling that something's broken in the engine.

 

EDIT: And no, these objects are not left overs from shells that missed. I didn't even get fired upon for 5 minutes, and yet these randomly appeared.

 

 

Moved to bug reports.

~dead_man_walking

u5IG2hF.jpg

Edited by dead_man_walking

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
296 posts
12,472 battles

Okay, I've got some weird issues with the water mesh having weird "water spouts", like the deformation properties are getting messed up. Apparently Aslain's WOWS modpack isn't compatible with 0.5.3.1 so I disabled it. However, as you can see in the pictures below when I was sailing on my Furious Taco (Furutaka), I've got very strange things that seem to be water effects "stuck" on the 2D interface.

 

I hope it's just patch issue and it's not my graphics card failing. I haven't had any problems with 0.5.3.0, but maybe the .1 patch was a bad bake? I don't know.

The fact these objects will eventually go away once I've passed them on the map and then reappear is giving me the feeling that something's broken in the engine.

 

EDIT: And no, these objects are not left overs from shells that missed. I didn't even get fired upon for 5 minutes, and yet these randomly appeared.

 

u5IG2hF.jpg

 

I`ve had these blobs on 0.5.3 and some other patches in the past, don`t know why tho.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×