Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Lynman_Alpha

IT CRASHES!

13 comments in this topic

Recommended Posts

Member
5 posts
323 battles

Hi guys! I need your urgent help...

 

I've been playing World of Warships for about 5 months and this problem just happen for the first time.

I launch the game smoothly but when I start "Battle", the problem starts. Whenever I am the one who will be loading, the game crashes. I don't know why.

 

Here is some of my laptop's specs:

OS: Windows 10 Home

System Model: Aspire E1-470

Processor: Intel Core i3

Graphic Card: Intel HD Graphics 4000

Memory: 4096 MB RAM

DirectX Version: 11.2

 

Please help me....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
724 posts
2,153 battles

Hi guys! I need your urgent help...

 

I've been playing World of Warships for about 5 months and this problem just happen for the first time.

I launch the game smoothly but when I start "Battle", the problem starts. Whenever I am the one who will be loading, the game crashes. I don't know why.

 

Here is some of my laptop's specs:

OS: Windows 10 Home

System Model: Aspire E1-470

Processor: Intel Core i3

Graphic Card: Intel HD Graphics 4000

Memory: 4096 MB RAM

DirectX Version: 11.2

 

Please help me....

 

Can you provide us with a screenshot of the error you're getting? Or can you copy pasta it over here?

Also, make sure you clear everything in your res_mods folder.

The 0.5.2.0 folder should be empty if you don't have any mods installed. If the res_mods folder contains anything other than the 0.5.2.0 folder,delete them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
1 post
1,455 battles

i am currently having the same problem with battle loading.....i encounter a screen with IDS_NULL_GOAL_DESCRIPTION and down the bottom of screen it has IDS TITLE, yet no map shows up or team lists

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
5 posts
323 battles

 

Can you provide us with a screenshot of the error you're getting? Or can you copy pasta it over here?

Also, make sure you clear everything in your res_mods folder.

The 0.5.2.0 folder should be empty if you don't have any mods installed. If the res_mods folder contains anything other than the 0.5.2.0 folder,delete them.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1002154043161808&set=a.369841599726392.79443.100001016662267

^^Here is the link ^^ (I hope you can see that photo) [i'm just new here in forum]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
724 posts
2,153 battles

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1002154043161808&set=a.369841599726392.79443.100001016662267

^^Here is the link ^^ (I hope you can see that photo) [i'm just new here in forum]

 

 

Hmm try not to use Razer Cortex next time you launch, see if it fixes the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
5 posts
323 battles

 

Hmm try not to use Razer Cortex next time you launch, see if it fixes the problem.

 

Yep, it fixes but sometimes, it happens again. Luckily it didn't crash during the battle, only in loading screen before the battle.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
724 posts
2,153 battles

 

Yep, it fixes but sometimes, it happens again. Luckily it didn't crash during the battle, only in loading screen before the battle.

 

Well at least it works for most of the time, its mostly your GPU's problem, since its an integrated GPU.

Try to reduce your resolution and graphics settings, it might help reduce some stresses on the GPU.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
29 posts
8,309 battles
On ‎22‎/‎11‎/‎2017 at 0:23 AM, Sun_Zhe_see said:

i have this problem... can anyone fix it??

Capture.PNG

I'm getting those as well.  During a battle.  The screen halts for a second, goes black but can still hear audio and then this error message.  I've been playing for 19 months and this just started in the last three or so weeks.  Sometimes I'm still alive.  Sometimes I'm either dead or dead very shortly after logging back on.

Any suggestions?   My machine is not the best but I have had no trouble in over 5,000 battles until now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×