Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Apex1o1

Curiosity about taking heavy damage

7 comments in this topic

Recommended Posts

Member
211 posts
9,931 battles

This happens to me occasionally, just wondering if its a mechanic in the game or not.

Upon taking heavy damage but not receiving any module incapacitations (ie no engine power loss) your ship will suddenly lose speed and almost come to a halt?

Just happened in battle, causing me to eat some Torpedoes from a lack of speed to avoid (in a DD)

One of those moments that left me thinking "what the hell happened?"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
724 posts
2,215 battles

hmm.. do you have replays for when that happened?

I'm guessing your engine got knocked out, but somehow it desync-ed and its not showing on your screen.

What is your average ping? So far how many times this had happened to you?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
211 posts
9,931 battles

hmm.. do you have replays for when that happened?

I'm guessing your engine got knocked out, but somehow it desync-ed and its not showing on your screen.

What is your average ping? So far how many times this had happened to you?

 

havn't been playing for that long not sure how the replays work, it's a rare occurrence and the game did spike when i took the damage,

avg ping 100ms

Edited by Apex1o1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
724 posts
2,215 battles

 

havn't been playing for that long not sure how the replays work, it's a rare occurrence and the game did spike when i took the damage,

avg ping 100ms

 

http://forum.worldofwarships.asia/index.php?/topic/6646-how-to-enable-replays-repost-from-beta-section/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×