Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
CloneofShade

Consistent Game Breaking Crash

7 comments in this topic

Recommended Posts

Beta Tester
3 posts
800 battles

 

Issue:  Game crashes in 95% of games I try to play

Screenshots: fozss1.jpg
Ship: Any
Map: All
Occurrences:  Just about every game
Tested: Cannot force error, but it does re-occur.
Severity: High impact, game breaking
Details:  This error occurs normally during the countdown before the match begins, sometimes it lets me play for a little while but it still occurs. Also I have no mods installed at all.

Specs: OS Win 10 Pro, CPU I7-4770k, GPU GTX 680, RAM 16 GB 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BLUMR]
Member
726 posts
2,341 battles

Basically what dead_man_walking said, make sure your res_mods folder is clean.

 

Go into your res_mods folder, and double click on the 0.5.1.4 folder.

If there's anything inside it at all,delete them.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
1 post
546 battles

I also keep crashing when playing using japan's kuma class cruiser. it will simply crash after moving off after a few seconds...

my res_mods log is clean

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
461 posts
8,531 battles

I get this as well... absolutely no mods installed (ever). It's extremely frustrating (even though it happens to me less) because it often messes up otherwise good games...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
3 posts
800 battles

I've done everything suggested here to no avail. Re-installing my graphic drivers made me be able to play almost a full game before the game crashed.

 

It's a real shame this has happened as not only am I screwing over other players on my team but I also can't play the Shimakaze I unlocked months ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×