Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
MissMeMiss

Disconnect in-game = Dead Squad. WG server ?

11 comments in this topic

Recommended Posts

94
[HKACC]
Member
311 posts
3,570 battles

Disconnected from a match or having unstable ping in it (from 30ms rise to 120ms, back and forth, result a laggy experience). I've been getting this often lately, I thought it was my ISP problem.

FYI, As usual, if I disconnected from WoWs, I had to force restart my OS for my Internet to comeback online, idk why but it's weird.

 

But surprise me, in my match 10:45pm UTC+7 9-Dec-2015, happening again. I restart my OS and WoWs, re-enter the match and this time, HALF of my teammate, AND, enemy teammate, are dead cold.

Is this happen (sometimes, not often) to you, admirals ?

 

To ensure and finding the source, I came from Indonesia. Many ISP in my country are indeed troublesome. (Corrupt ISP's Company) :coin:

So does fellow Indonesian had the same problem ? Or WG got many reporting issue from Indonesian IP ?

Or do many S.E.A. players had the same problem like me ?

Or overall Asian server had this problem, occasionally ? (in 1 or 2 weeks, this problem always arise for once)

Edited by MissMeMiss

Share this post


Link to post
Share on other sites
220
[HK]
Member
753 posts
8,965 battles

Happened to me also here in Australia just now, logged back in to find most of the enemy dead and in the post match screen 8 of them had a score of 0.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,148
[BLUMR]
Moderator
4,163 posts
1,924 battles

I've got a pretty stable connection to the ASIA server so far (and I'm connecting from the UK, to boot). That being said, there's been reports of dropped connections from both NA and EU, so if it persists, try documenting it and posting again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
654
[POI]
Beta Tester
4,888 posts
9,936 battles

Is also happened to me and my friends (maybe most of the player at the same time) today, and i got to kill AFKs Shimakaze and Yamato because i login faster :D:D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,454
[VOR]
Super Tester
1,398 posts
15,221 battles

your problem on the match at 10:45pm UTC+7 9-Dec-2015 was likely caused by game server.

Me and my mates experienced the same thing as you, so as my teammates and enemies.

It also happened on Ranked Battle, I have a friend playing Ranks atm.

Edited by R3negade
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
109
[ZUIUN]
Alpha Tester
465 posts

I experienced this only once but that was two years ago in WoT. Miraculously I was the only one who managed to reconnect and all the enemy tanks were idle. Killed as many as I could to finally complete the dreaded SPG-15 personal mission before their connection caught up and finished me off. I long for that fortuitous moment to happen again in WoWS. =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Member
38 posts
4,662 battles

Had a couple times in last few weeks, soon as you hit connect to server your back in game though pretty quick no major losses.

Share this post


Link to post
Share on other sites
114
[POI]
Member
520 posts
11,159 battles

Lol, i got my most number ofkills in ranked battles during that time....4.... but.....we still lost:p

Share this post


Link to post
Share on other sites
7
[SALT]
Member
49 posts
17,039 battles

i got dc'ed in like, 2 out of 10 battles. but I never had the experience where half of my teammates got frozen after re-login.

most of the time they're already killed when I finally reconnected (and so do I).

 

but I'm cool with that. I know how bad my ISP is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10
[WOWMY]
Member
166 posts
12,975 battles

yesterday night most of our team disconnected including me...when I joined back the enemy had wiped out most of my team mates...we lost the game...I have the replay though wondering should I submit it or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
506 posts
1,386 battles

I'm from Indonesia and using Telkom which is the main ISP in our country.

 

Stable ping between 30-40 ms, hiccups usually occur during intense battle which may be attributed to my erratic fps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×