Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'game launcher'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World of Warships - Asia Language Based Communities
    • English Speaking Community
    • 繁體中文討論區
    • 日本語コミュニティ
    • 한국어 커뮤니티
  • Mod Section
    • Player Modifications
  • Public Test Forums
    • English Speaking Community
    • 繁體中文討論區
    • 日本語コミュニティ
  • Locked Threads
    • Locked Threads

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Drag Interests

Found 1 result

  1. Brunswickz

    Bugs ?

    There are several maybe bugs, 1.French AP shell (observed with Tier V and VI) Idk if this intended correctly or not. I shot at BB superstructure, .... overpen 950 damage. At any range. From 0.2km to 17km. As if the fuse isn't working properly. And the shell shattered too much. Making it is more than bad gambling when used against BB. Pen 1 Overpen 2 deflected 4 shattered 4 And the pen also sometimes didn't do any damage. 2.Game Launcher (standard) failed to pass update check when i switched off my DNScrypt As if i don't have internet connection, strangely it is fine to open any website when i'm doing so. 3.After loading, the game went to windowed mode. Then at the login screen it will give me error message "WoWs has already running at background" when i pressed enter. So i must close the error message and clicked the play button with mouse. 4.Stuttering Im well aware if you're on going to this but i want to add up, the game runs a bit less stutter when i used High sound setting instead of Ultra. Still stutters at long run, but it helped a lot.
×