Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'STAR'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World of Warships - Asia Language Based Communities
    • English Speaking Community
    • 繁體中文討論區
    • 日本語コミュニティ
    • 한국어 커뮤니티
  • Mod Section
    • Player Modifications
  • Public Test Forums
    • English Speaking Community
    • 繁體中文討論區
    • 日本語コミュニティ
  • Locked Threads
    • Locked Threads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Drag Interests

Found 2 results

  1. 1. Description Upon reaching rank 10 after winning a ranked battle, a star was not awarded. The UI still shows that I am rank 11. However, the reward for reaching rank 10 (Bravo League Flag) was still added to the player inventory. 2. Reproduction steps 1. Be at rank 11, with 2/3 stars 2. Win a ranked battle 3. Check results screen to confirm that star was not awarded 4. Check notifications tab to see that flag was awarded and added to player inventory 5. Check ranked screen to confirm that player is still shown as rank 11 3. Result After winning the battle, "Rank 10" is displayed, however no stars are awarded (the animation does not occur). Upon returning to the port screen, the UI still shows the player as rank 11 (with 2/3 stars), and there is a notification that the Bravo League Flag was added to player inventory. 4. Expected result Player is shown as rank 10 within user interface. 5. Technical details N/A
  2. right, starting from yesterday afternoon i've been getting many strange DCs, last night the server would DC me just after i entered a battle due to "being inactive for too long, and just now i've had 2 matches where i would DC less then 30s after i reentered a battle, i would be able to get back just fine and the ping would be around 50-70, then it drops to 0 and i DC, my internet is fine, i tried streaming something on youtube and it was fine, anyone been having the same problems or have a solution?
×