Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Hamburgers'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World of Warships - Asia Language Based Communities
    • English Speaking Community
    • 繁體中文討論區
    • 日本語コミュニティ
    • 한국어 커뮤니티
  • Mod Section
    • Player Modifications
  • Public Test Forums
    • English Speaking Community
    • 繁體中文討論區
    • 日本語コミュニティ
  • Locked Threads
    • Locked Threads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Drag Interests

Found 1 result

  1. ellofiend

    BUGWORLD

    Hello all On the second day of public testing (No.2), I went to login to the PTS but an error popped up. It stated: App::init: BigWorldClientScript::init() failed! Then it stated the system info and the memory info. I have read at least eight forums across the servers and I tried all of these solutions that "supposedly" work but nothing worked. I have sent a ticket to WG about 3 days ago and have received no reply. I have experienced this before but I can't remember what I did or if it fixed itself. The error came up during the loading page and before the login page and there is no way to avoid closing down the game because when I press the X or OK button it closes down the game, and when I dismiss it, the game won't load. If it helps I have been using a different Wi-Fi for about a week as I have been traveling. I would like to be back on the PTS and also finish the Mikasa challenge but this is really biting into my time PLEASE HELP, MODERATORS AND TECH EXPERTS This is an error that is reported all the time and from numerous people let alone the people that haven't reported the error or have fixed it themselves.
×