Jump to content

Agamemnons_Bastards

Member
  • Content Сount

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Battles

    5485
  • Clan

    [_AF_]

About Agamemnons_Bastards

  1. Agamemnons_Bastards

    64-bit Game Client

    Just recently reverted to a spare laptop running Win10 Pro 64-bit. 8GB RAM with nVidia QUADRO FX1800M GPU (nVidia driver version 21.21.13.4200). Laptop is HP EliteBook 8540w. When I click on 'PLAY' button, window opens but it's blank and nothing happens. Task manager says WoWS client 'Not Responding'. I've added the game to allow through Windows firewall. I've downloaded latest updates from Asian server. I've seen it work on Win10 Home 64-bit - my old laptop, which has subsequently died. Any help would be appreciated.
  2. Agamemnons_Bastards

    World of Warships Not Responding

    Just recently reverted to a spare laptop running Win10 Pro 64-bit. 8GB RAM with nVidia QUADRO FX1800M GPU (nVidia driver version 21.21.13.4200). Laptop is HP EliteBook 8540w. When I click on 'PLAY' button, window opens but it's blank and nothing happens. Task manager says WoWS client 'Not Responding'. I've added the game to allow through Windows firewall. I've downloaded latest updates from Asian server. I've seen it work on Win10 Home 64-bit - my old laptop, which has subsequently died. Any help would be appreciated.
  3. Since update 5.1.1, when I apply camouflage for any ship, the detectability values don't change at all. Is anyone else having similar issues? I'm on Asian server.
×